Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Jessica - 29 januari 2009 14:22

Idag är jag som en död sill, jag skulle aldrig ha skrivit i min blogg att jag önskade att få sova till kl 06.00 och jag skulle verkligen ha låtit bli att trycka i mig två stora semlor som resultatet blev en ledsen Måns som var vaken från 03-06 och där i mellan vaknade en trött Max som också blev ledsen och rädd för att han inte har hört Måns så missnöjd som inatt.

DUMMA JAG!

Nu åker dom LÄSKIGA semlorna i otton.........

Jag tyckte så synd om Max som var så trött när han skulle till skolan på morgonen :-(

Så när Gustav kom hem på lunch tvingade jag han att åka till skolan och "tjuva" hem min trötta 7åring, Tack och lov för att Max har så bra fröknar som förstod att det kan vara tufft att vara storebror.


Efter en kopp te och lite gos med lillebror (som är på bättre humör)

så tyckte Max att han slappat klart och ville komma ut med mig och Måns och städa på gården, men det blev inte så mycket städande utan vi hamnade på andra sidan vägen i "pulk backen" jag vet att jag inte ännu får "elefanta" mig i pulk backar men jag var bara tvungen att testa och j*kla vad det gick nästan så att toppeluvan flög av  ;-P men magen höll bra så nu vet jag att dom sytt ordentlig.


Sen fick Max syn på små spår av typ en råtta/mus och han blev alldeles lycklig och sprang hem och kom även springandes tillbaka till backen fast med en trött Figaro som hängde och slängde under hans arm, när han kom fram till spåren tryckte han Figaros nos i snön och jag påpeka naturligtvis att han skulle låta bli att plåga katt stackaren,

Max titta på mig som om jag var helt "körd" och bad mig vara TYST! så Figaro får lugn och ro så han kan lära sig att spåra och han talade även om för mig att det bästa hade varit om vi hade haft en död råtta som Figaro kunde lukta på.....

*what?!* 8-/


Nu ska jag gå och göra lite nytta så jag sen kan slöa hela kvällen framför tv:n



bye!




Ovido - Quiz & Flashcards